Gratis Verzending🚚

Garantie

Garantie

Op alle producten die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Alle producten op deze website worden geleverd met garantie. De garantieperiode, met eventuele aanvullende voorwaarden, van elk product vindt je terug op de productpagina.

Als een product niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door het te repareren, een nieuw of vervangend product aan te bieden of in uiterste gevallen restitutie van het aankoopbedrag. Wanneer het product niet naar behoren functioneert door eigen toedoen heb je geen recht op garantie.

Garantieaanvraag

Heb je een kapot of beschadigd product? Dat vinden we erg vervelend. Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen, vragen we je het volgende te doen:

1) Gaat het om één van de volgende Intex producten?

  • Zwembad (frame zwembad of easy set zwembad)
  • Zwembadapparatuur (filterpomp, zoutwatersysteem, etc.)
  • Opblaasbare jacuzzi

Dan willen we je vragen om je garantieaanvraag rechtstreeks bij Intex Nederland in te dienen. Zij hebben de beste technische kennis om je verder te helpen, en zullen na de aanvraag contact met je opnemen om de garantie af te handelen.

2) Heb je een garantieaanvraag voor een luchtbed, boot of ander product? Dan vragen we je contact met ons op te nemen via support@aventuras.nl


Let op! Heb je een Intex product en ben je woonachtig in België? Dan mag je jouw garantieaanvraag online registreren via Intex Service Center België. Na ontvangst van je online garantieaanvraag, zal het Intex Service Center van België en Luxemburg contact met je opnemen en een passende service bieden.

 

Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons per e-mail.

 

Beschadigde levering

Heb je een beschadigde levering ontvangen, maak dan foto's van de beschadiging en stuur direct een mail naar onze klantenservice support@aventuras.nl.

Live Support

Ma t/m Vrij 12:00-20:00

Binnen 4 Dagen In Huis

Voor 16:00 besteld, binnen 4 dagen in huis.

30 Dagen bedenktijd

Tot 30 dagen na bestelling kosteloos retourneren

Gratis advies en tips

Wij helpen u graag!